مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

شهرداری تهران: به هیچ وجه تراکم فروشی نداریم

سخنگوی شهرداری تهران گفت: اگر می‌خواهیم مساله بافت فرسوده را در میان مدت و بلند مدت حل کنیم راهی جز تسهیل شرایط ساخت و ساز نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگو و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با بیان اینکه بر اساس وعده شهردار تهران از این پس نشست‌های تخصصی با اصحاب رسانه برگزار خواهد شد، گفت: سعی می‌کنیم موضوعات مبتلابه در این نشست‌ها مطرح شود و ابعاد مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

محمدخانی با بیان اینکه رویکرد شهرداری گفت و گوی حداکثری با رسانه هاست، خاطرنشان کرد: شهردار و شهرداری تاکنون همین رویه را داشته است و مسیری که شهرداری در این ۲۱ ماه طی کرده رویکرد مورد نظر را نشان می‌دهد. رویکرد ما بهبود شرایط شهر و خدمتگزاری است. اطلاع رسانی مکمل خدمتگزاری خواهد بود تا آگاهی و امید مردم در این زمینه افزایش یابد.

 

وی تصریح کرد: در بافت فرسوده روشن است که تهران وضعیت مناسبی ندارد و در دهه‌های گذشته به میزان آن افزوده شده است. این موضوع را بار‌ها از سوی شهردار و مدیران شهری شنیده ایم که مساله بافت فرسوده کوتاه مدت نیست که بتوان با چند روز و چند ماه آن را رفع کرد و زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی دارد که باید به آن توجه کرد، اما در عین حل راهی جز شتاب دادن به نوسازی شهر نداریم.

 

محمدخانی تأکید کرد: ما مسیری که در معاونت شهرسازی طی می‌کنیم این است که مردم و به ویژه در مناطق جنوبی شهر را به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت کنیم و انگیزه داشته باشند خانه‌های خود را نوسازی کنند. طرح‌های موضعی و موضوعی که در حال طرح است این هدف را دنبال می‌کند. برای ما عجیب بود که برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی افزایش ساخت و ساز در شهر و صدور پروانه ساخت را نکته منفی تلقی کردند. اگر می‌خواهیم مساله بافت فرسوده را در میان مدت و بلند مدت حل کنیم راهی جز تسهیل شرایط ساخت و ساز نداریم و باید سیاست ارزان سازی مسکن را در پیش بگیریم. در همین راستا باید ساخت مسکن در تهران تسهیل شود.

 

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با دستگاه‌های مختلف برای ساخت مسکن، یادآور شد: ما به هیچ وجه تراکم فروشی نداریم و یک میلی متر تراکم فروشی نیز انجام نشده است. در کمیسیون ماده پنج بر مبنای خواست بخشی از مردم طرح‌های موضعی و موضوعی اجرا شده است. در برخی محلات بر مبنای مطالبه چند دهه‌ای مردم و مشکلات ناشی از آن و همچنین انجماد در ساخت مسکن در پایتخت، ضعف‌ها و کمبود‌ها جبران خواهد شد. موضع شهرداری تهران به سمت ایجاد شرایط مناسب و عادلانه برای مردم شهر تهران با تأکید بر نقاط جنوبی و مرکزی شهر و تسهیل شرایط ساخت و ساز است.

 

محمدخانی در ادامه گفت: بار‌ها تأکید شده و کارشناسان متخصص نیز اعلام کرده اند که آسیب‌های اجتماعی زمینه‌های مختلفی دارد. در زباله گردی موضوع اتباع را نمی‌توان نادیده گرفت و با توجه به اتفاقاتی که در اطراف مرز‌ها می‌افتد، میزان حضور اتباع در سطح شهر تهران عدد و رقم بالایی است که باید رسانه‌ها به آن بپردازند.

 

وی افزود: شهردار تهران در روز اول حضور خود در شهرداری، بررسی‌های خود را در این زمینه آغاز کرد و به این نتیجه رسیدیم که فرآیند جمع آوری پسماند باید اصلاح شود و در همین راستا مخازن زباله جدید با ظاهری جدید در یکی از خیابان‌های مرکزی شهر استفاده شد و در حال ارزیابی است. یکی دیگر از اقدامات راه اندازی مراکز ام آر اف است و در کنار آن نیز نرم افزاری را به صورت آزمایشی فعال کرده ایم و خطا‌های آن در حال رفع است و به زودی رونمایی خواهد شد.


سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه اصلاح ساختاری مخازن زباله، اصلاح فرهنگ شهری و راه اندازی مراکز ام آر اف از برنامه‌های ماست، خاطرنشان کرد: با این وجود، رفع این موضوع کار یک یا دو روز نیست و باید زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی را نیز در نظر گرفت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار